SweetArt tmavá poleva 13% (0,5 kg) ♡

Neohodnoceno

Cukrářské potřeby

146,20 Kč / ks 130,50 Kč bez DPH
Můžeme doručit do:
5.5.2025
Možnosti doručení
SweetArt tmavá poleva 13% (0,5 kg) ♡
Neohodnoceno
Doručení do druhého dne
Doručení do druhého dne
s kurýrem PPL v rámci ČR
Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Nejlepší cena
Nejlepší cena
přímo od výrobce
Přes 3000 výdejních míst
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR

Detailní popis produktu

Polevu nahříváme buď nad parou, ale opatrně, voda nesmí vřít a maximální teplota polevy by neměla přesáhnout 45 stupňů. Nejlépe se osvědčil způsob nahřívání polevy ve skleněné nebo keramické misce v mikrovlnné troubě. Polevu můžeme využít na různé účely a podle toho budeme pak postupovat i se zahříváním a rozpouštěním. 1. Pokud chceme polevu použít na polévání dortů tak, aby při krájení zůstala měkká, uděláme z ní takzvanou falešnou ganache. Zahřejeme šlehačku (minimálně 31% tuku) na plotně k bodu varu, odstavíme a vsypeme do ní polevu. Nejvíce se osvědčil u této polevy poměr 60 % polevy a 40 % šlehačky. (na jeden dort o průměru 20 cm stačí 40 ml šlehačky a 60 gramů polevy.) Polevu v horké šlehačce mícháme, dokud se nám pěkně nespojí do hladké tekuté konzistence a pomalu můžeme vychlazený dort polévat. Dáme potom ztuhnout do lednice. 2. Pokud chceme polevu použít na drobnější cukroví, aby byla pevná, lesklá a neodírala se, když bude cukroví ležet na sobě, přichází na řadu mikrovlnná trouba. Nahřejeme v misce na střední výkon polevu se stoprocentním tukem (například Omega). Nejprve na 20 - 30 vteřin, pak vyndáme, promícháme a znovu vrátíme a pak po deseti vteřinách ještě několikrát postup zopakujeme, dokud nebude poleva hladká. Tímto způsobem se vám poleva nepřepálí. Pak už používáme na polévání drobného cukroví běžným způsobem. (namáčení, malování štětcem a pod.) 3. Polevu můžeme využít i na takzvané filigrány. Tam se poleva ničím neředí, pecky polevy nahřejeme v mikrovlnce opět po deseti až dvaceti vteřinách a mezitím promícháme. Po rozpuštění naplníme polevou sáček s tenkou špičkou a stříkáme filigrány na pečicí papír nebo folii, po ztuhnutí sloupneme a použijeme k ozdobení různých zákusků a dortů. V krabičce vydrží takové ozdoby i několik měsíců. Složení: cukr, hydrogenovaný palmojádrový tuk, kakaový prášek, emulgátor (lecitin E322), emulgátor E476, potravinářské aroma, sůl. Může obsahovat stopy arašídů, mléka, ořechů a lupiny. Kakaová sušina min. 13% Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 2332 kJ/555 kcal, tuky 35,96 g (z toho nasycené 32,95 g) sacharidy 53 g (z toho cukry 51,33 g), vláknina 4,45 g, bílkoviny 2,7 g, sůl 0,06 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokolády, polevy, kakao
EAN: 2024000000301
Skladování: Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C
Alergeny: Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně
Může obsahovat stopy: Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu
Upozornění pro barviva: V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola